vrije dagen, tijd tekort - Reisverslag uit Argentat, Frankrijk van marije leeuwen - WaarBenJij.nu vrije dagen, tijd tekort - Reisverslag uit Argentat, Frankrijk van marije leeuwen - WaarBenJij.nu

vrije dagen, tijd tekort

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

01 Oktober 2008 | Frankrijk, Argentat

dag lieve allemaal,
jullie zitten natuurlijk al vier dagen lang drie keer per dag deze sitte te checken, en er komt maar niks.. het zit als volgt: ik heb geen tijd.. we hebben gewinkeld, rondgereden, verhuisd, gewinkeld en drankjes gedronken.. de vier dagen vlogen voorbij en wou dus nu op mijn laatste avond vrij een lang verhaal neerzetten maar mijn computer ontvangt geen internet en op de computer van een ander staat mijn verhaal niet.. goed.. volgende keer krijgen jullie drie dubbele verhalen; ik ga mijn best doen!

dikke kus

• 02 Oktober 2008 - 20:36

Jááánskie:

Hai scheet!
    Ik wil graag reageren, maar ik heb het zó druk ;)
    Fijn dat het goed met je gaat! Top ook dat je onze ouders aan de emoticons krijgt; mam probeer jij dat ook eens!
    Super dank voor de kaart! Ook dank aan je vriendinnen (die allemaal vroegen of ik net zo tof was als jij!).
    Smak, ik goa sloapn