bergweggetjes, prisonbreak en opzien tegen kampere
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
17 Oktober 2008 | Frankrijk, Argentat
jullie verwachten het vast niet, maar daar was ik al weer!!
de laatste vrije dag vandaag.. gaan vanavond al in dienst voor de verandering (in plaats van morgen vroeg) want we hebben een avond geruild met de andere twee omdat die bezoek krijgen. vandaag dus nog even het huis schoon maken, tas inpakken en me er toe proberen te zetten om zin te krijgen in het kamperen dit weekend.. we gaan morgen survivalen, dit zie ik wel erg zitten, gaaf!! verder hebik deze vrije dagen een nieuwe verslaving ontworpen: prison break.. Laura heeft alle seizoenen hiervan op cd en ik ben er helemaal en verslaafd.. er is nog geen avond voorbij dat ik niet heb gekeken.. geweldig vind ik het!!
eergister hebben we een rondje gereden in de auto.. wouden bij een kerkje gaan kijken en daar kwamen we alleen door één of ander bergweggetje te volgen.. ik zal even een foto plaatsen.. geweldig was het..
verder hebben we gister 8 uur in de auto gezeten naar bordeaux.. een van de jongens moest daarheen om iemand po te halen en wij gingen dus even gezellig mee.. was een erg leuke reis, we hadden aan het eind alleen wel een reiskont.. we hebben daarna lekker pizza gehaald.. heerlijk! en de meneer die de pizza bakte gaf ons een gratis patatje terwijl we aan het wachten waren, erg lief! is dus voor herhaling vatbaar!
nou, verder vandaag nog het huis schoonmaken en tas inpakken.. of had ik dat al gezegd.. nahjah.. in ieder geval tot de volgende keer..
groetjesss
21 Oktober 2008 - 14:49
Mia:
He Marije, mij had je vast niet verwacht. Ik heb dus ook je site gevonden en een poosje aan het lezen geslagen. Zo te lezen bevalt het je prima, ik zou zeggen houden zo. Ik zal je nu regelmatig volgen. Ook het weekend weer even met je moeder genieten van de mooie omgeving. Succes verder, LIEFS Mia -
21 Oktober 2008 - 16:00
Isabel:
hoi mop, klinkt weer bijzonder leuk! Heb je het kamperen overleefd? Balen van het matje... Is dat terugkerend iets, of hoefde je maar één keer te survivallen? Of hoorde survival en kamperen niet bij elkaar en heb ik er niets van begrepen?
NOg een paar daagjes en dan is mam bij je! JALOERS! Schat geniet weer van de vrije dagen (die je vast hebt als je dit leest) en tot snel horens! En nu echt!
love