stappen, kou en prisonbreak - Reisverslag uit Argentat, Frankrijk van marije leeuwen - WaarBenJij.nu stappen, kou en prisonbreak - Reisverslag uit Argentat, Frankrijk van marije leeuwen - WaarBenJij.nu

stappen, kou en prisonbreak

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

02 November 2008 | Frankrijk, Argentat

jaa het is hier nog steeds koud.. het regent dat het giet en het waait best hard.. door de regen heeft Laura op haar kamer ontzettende lekkage.. vier gaten in de muur waar het water uit komt gedruppelt met ongveer 30 druppen per minuut (best veel! de huisbaas is geweest en die zei dat het was omdat de wind van de verkeerde kant kwam en dat ze er geen last meer van zou hebben.. nou, het is nog niks minder geworden.. ook de kachel doet het nog steeds nie.. hier gaat hij maandag (of vrijdag, k weet het niet meer) naar kijken.. k hoop van harte dat ie het dan kan maken want het is hier ijskoud in huis.. gelukkig nemen de ouders van Laura volgende week mijn sloffen en een kruik mee (die heeft mama ze meegegeven:D)..

verder zijn we gister op stap geweest, dit was erg gezellig! het was een rugby nuit.. waren veel mensen in Havana (de ''disco'' net buiten Agentat) en de sfeer was opperbest.. er was leuke muziek dus we hebben flink geswingd!! foto's zullen nog wel volgen, heb ik nu nog niet op mn computer staan.. als er wat fatsoenlijks tussen zit dan zal ik er één van mezelf bijvoegen (Speciaal voor jou ies)..

deze vrije dagen hebben we vanwege het weer vooral veel binnengezeten, geen spannende verhalen dus..
nou mensen, ik zeg: Ooievaar..

Dag Bommel (zie Alles is Liefde.. die film hebben we met de sportjongens gekeken die nu naar huis zijn en daarin komt 'dag bommel' voor en dit zeiden we dus de hele tijd tegen elkaar..)

• 02 November 2008 - 16:44

Ies & Mama:

Isabel is nu bij mama in het mooie en ook koude Oude Pekela. Ga je zo even bellen, maar wil hier vast even laten weten dat ik nu al heel blij en gelukkig ben als er weer een foto van jou verschijnt :)
    En ook genante foto's mogen hoor, we kennen je toch ;)
    koes van ies (en knor)

• 02 November 2008 - 17:00

Friederike:

hajj nicht!!

had al een paar keer je verhalen niet meer gelezen maar vind het heel leuk dat ik het NU heb gedaan!! Papa (marius dus) wist nog niet hoe je naar deze site moest gaan en je berichten lezen maar dat heb ik hem eens effe verteld!! Hij vind het egt heel leuk om je berichten te lezen!! Ik ga nu stoppen zodat Marius nog verder kan lezen!

Kus Friederike :P

• 02 November 2008 - 19:10

Viola:

Hey meid! Ik vond het leuk om je even aan de telefoon te hebben vanmiddag!
    Liefs Viola.

• 02 November 2008 - 21:33

Jàààns:

Moppie!!
    Ik bel je ook gauw! Was vanmiddag alweer op weg naar Enschede.. Veel plezier met de straalkachel ;)

kusssss

• 04 November 2008 - 19:33

Gerard:

Hoi Marije,
    Ik lees ook regelmatig jouw verhalen en ben dus aardig op de hoogte. Ik dacht dat Frankrijk een WARM land was. maar het is nu dus echt afzien voor jullie. Maar gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel lees ik . Op zijn tijd uitgaan hoort er ook bij, en daar wordt je vast wel warm van, al of niet met sterke drank. Veel plezier nog daar ! groetjes Gerard

• 04 November 2008 - 20:05

Corrie:

Hoi schat,kan je groene sloffen niet vinden. Wel een paar bruine koeien of andersoortige beesten,dus dan geef ik die maar mee. Hoop dat inmiddels de wind gedraaid is en de verwarming het doet. Houd moed!!!(dat rijmt mooi hè). Laura's ouders hebben nog een spiegel staan. Die nemen ze mee.. Mooie foto's!!!Ooievaar!!!

• 04 November 2008 - 20:07

Corrie:

ik ben helemaal verbaasd dat er een emoticon in staat. Heb ik dat gedaan??

• 04 November 2008 - 20:46

Marieke:

hallo lieve marij, ik lees met veel plezier je berichten, zo lijk je niet zover weg. afgelopen dagen was noodweer in frankrijk volgens het nieuws, bij jullie dus ook. Met ons alles goed, zal binnenkort weer eens bij Boon op bezoek gaan.
    veel kusjes, marieke