aanpappen met locals en weer eens buiten internet
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
09 November 2008 | Frankrijk, Argentat
toch weer heerlijk die vrije dagen ondanks dat het weer echt bagger is.. op het moment een heel wazig zonnetje maar het enige wat die doet is het beeldscherm van mn computer vervagen.. geen warmte en een kleurtje krijg je er al helemaal niet van..
zijn de eerste avond naar Aurillac gegaan om daar bij Mieke te slapen.. das een dochter van één van de begeleiders.. was een erg gezellig avondje.. hebben de volgende ochtend paard gereden, ik vond het helemaal geweldig! ze heeft twee paardjes en we zijn over een smal pad dat best steil naar beneden(of op de terug omhoog) liep gestapt.. later heb ik samen met haar (ik was de enige met ervaring..) in volle galop dat pad naar boven gerend, het was echt geweldig. ik was helemaal in mn sas:D
verder hebben we gister een potje gepoold (als in poolen) in Le Bordeaux, het cafe dat bij ons om de hoek zit. de vorige keer dat we er waren vonden we het niks aangezien de mannen ons bijna uitkleedden met hun ogen en de meiden ons bijna dood keken.. deze keer waren de mannen erg gezellig aan het kletsen met ons (in het engels welliswaar).. dit was dus erg gezellig, leuk om een beetje met de locals aan te pappen.. de meiden waren echter nog niet echt veranderd, die keken ons nog steeds weg..
verder hebben we deze vrije dagen niet veel gedaan en gaan we waarschijnlijk ook niet veel meer doen. we moeten nog verslagen maken en het weer is dusdanig dat we het liefste binnen blijven.
de afgelopen dienst was.. euhm.. wat is daar het woord voor.. gestructureerd.. het enige wat we hebben gedaan is ons aan het schema houden wat er heerst.. we hebben niet gesport, gewandeld of iets anders gedaan waarvoor we wegmoesten van de time out.. is ook niet zo gek aangezien wij nu de door de weekse diensten draaien (en in het weekend vrij zijn).. door de week gebeurd er weinig bijzonders.. op zondag gaan we meestal wandelen.. op maanden en donderdag hadden we altijd sport maar nu de sportjongens weg zijn vervalt dat ook.. kortom: vier dagen op de time out en geen leuke acitiviteiten.. maargoed, binnenkort hebben wij ook weer de weekend diensten..
tot slot bedankt voor al jullie lieve reacties! ik geniet ervan ondanks dat ik er bijna nooit op reageer..
liefs!
09 November 2008 - 12:48
Corrie:
hey lieverd, wat leuk dat je kon paardrijden! En had de rugbytraining aantrekkingskracht?Kunnen jullie niet zelf een sportprogrammaatje opzetten voor de kids? Gewoon even lekker wat rondjes rennen of huppelen is toch ook goed? Buitenlucht is sowieso goed en nodig lijkt me. En probeer nog wat Frans te leren van de locals. Fijn dat je weer zo´n leuk verhaal hebt gemaakt. Dank je! dikke smok -
09 November 2008 - 18:59
Mardou:
He lieverd, hartstikke leuk allemaal, paardrijden deed je zeker erg veel goeds.. de franse jongens ook bijzonder leuk, of nog niks gevonden?;) Spreek je snel.. dikke kusj -
10 November 2008 - 11:03
Hans:
Hoi Marij, volgens mij moet je alles bundelen wta je schrijft dan zit er een roman in. Tja door week is het natuurlijk wat minder vrij op de time out dan in het weekend, het idee van mama spreekt mij wel aan, jullie kunnen toch wel een 'sportactiviteit' in elkaar zetten? verder heb ik niet veel te melden, net een mailtje naar je gestuurd. Dikke kus!